Nordamerika

Fra kunsten og kulturen på østkysten af ​​USA til de historiske byer i New England og den naturlige skønhed på vestkysten. Du vil opleve det hele under din alsidige krydstogtsferie gennem Nordamerika

Nordamerika krydstogt
Nordamerika krydstogt

Krydstogt i Nordamerika

Vajende palmer, hvide strande og et azurblåt hav. Honolulu er et paradis på jorden. Og dette er blot en af ​​de mange drømmedestinationer på dit nordamerikanske krydstogt. Din rejse vil tage dig fra New England og USA's østkyst hele vejen til kontinentets solrige vestkyst. Du vil besøge det historiske Boston, hvor den amerikanske revolution begyndte. Og besøg New York: Uden tvivl den mest kosmopolitiske by i verden. 

Din rejse vil også introducere dig til Hollywoods glitter og glamour og den afslappede surfkultur på de solrige strande i Los Angeles og San Diego. Måske er dette din chance for at prøve at surfe i brændingen i Venice eller South Mission Beach. 

Naturen, de kulturelle attraktioner, strandene. Kun på dit krydstogt gennem Nordamerika vil du besøge så mange destinationer på dit uforglemmelige krydstogt.

Havne

Din søgning gav følgende resultat