Early booking-rabat

Early booking-rabatter

Bestil din ferie nu, hvor udvalget er størst og priserne lavest

Er du ivrig efter at pakke bilen, køre sydpå, og nyde sommerferien under varmere himmelstrøg end hjemme i Danmark? Så kig vores store udvalg af dejlige kør-selv ferie igennem, og bestil din kør-selv ferie allerede i dag. Det er nu, udvalget er størst og priserne lavest. Bestiller du din sommerferie nu, får du store early booking-rabatter på rigtig mange af vores ferieboliger. Så find din drømmeferie til den rigtige pris, og hav noget at se frem til, mens det stadig er koldt og gråt udenfor.

Familiecamping

Nyd ferien på nogle af de lækreste campingpladser i Sydeuropa. Du behøver hverken at pakke telt eller sætte campingvogn fast bag bilen. Du bliver indlogeret i mobilehomes med behagelige senge, eget bad og toilet samt fuldt udstyret køkken.

Vandrutsjebaner

Drømmer dine børn om store poolområder med sjove vandrutsjebaner, så se vores store udbud er ferieboliger med vandrutsjebaner, der sikrer mange sjove timer for hele familien.

Tæt på strand

Slap af på dit strandhåndklæde, og nyd lyden af havets blide brusen, mens børnene leger i vandkanten og bygger flotte sandslotte. Vælger du en af vores ferieboliger tæt på stranden, kan du gå til stranden på få minutter.

FamFun

FamFun er for dig, der ønsker en sjov og oplevelsesrig ferie, uanset om det skal være en ferie i afslappende omgivelser tæt ved havet, eller om det skal være en aktiv ferie i bjergene.

Flere gode tilbud med early booking-rabat

Bestil din ferie i god tid, og spar penge

Udnyt vores gode early booking-rabatter, og spar penge ved at bestille din ferie nu. Find din næste ferie blandt vores store udvalg af skønne destinationer.