Guide hos Sunweb

 1. Hjem
 2. guides

Guide hos Sunweb

Bliv en del af Skandinaviens hurtigst voksende rejseselskab

Om Sunweb
Sunweb er en af Europas største rejsearrangører, og i Skandinavien arrangerer vi charterrejser til en række Middelhavsdestinationer samt skirejser til Alperne. Vi brænder for oplevelser og mennesker – både vores gæster, men også vores medarbejdere. Vi tilbyder unikke udviklingsmuligheder og verden som arbejdsplads. Så drømmer du om en karriere i rejsebranchen, så er jobbet som guide hos os et godt sted at starte.

Jobbet
Som guide garanterer vi dig oplevelser for livet og et sammenhold ud over det sædvanlige. Engagement overfor gæsterne er essentielt; du vores ansigt udadtil og bidrager til, at gæsternes forventning til deres ferie indfries eller overstiges. Du er ambassadør for Sunweb og sørger for at vedligeholde gode relationer til gæster, samarbejdspartnere og kollegaer på destinationen. ”Service” er en del af den, du er. Du er typen, der rejser dig for gamle damer i bussen, og du trives med en arbejdsdag med pludselige skift og uforudsete udfordringer, der kræver, at du er både ansvarsbevidst og initiativrig. 
Vi mener, at guidejobbet kan sammenlignes med en specialistfunktion: du bliver verdensmester i din destination og kan give gæsterne tips og tricks til de bedste oplevelser, spisesteder og meget mere. Du er det første og sidste ansigt, som gæsterne møder i lufthavnen og på udflugter – og er selvfølgelig altid til rådighed. Med andre ord har du, som guide, mulighed for at gøre forskellen og skabe oplevelser for livet for både gæsterne og dig selv. 
Du får mulighed for at tage ansvar og sætte dit eget præg på dit arbejde, og du kommer til at indgå i et internationalt team med et stærkt bagland.

 

Hvilke krav er der for at blive guide hos os?

 • Du kan plastre det store smil på, og du ser altid det bedste i dine omgivelser.
 • Dit guideteam er din nye familie, og det forventes, at du hjælper som en mor, støtter som en søster og bevarer overblikket som en far – kort sagt, du formår at påtage dig alle familiens roller, når det kræves.
 • Du er ledig hele sommeren (april - oktober) eller i højsæsonen (min. 12 uger: juni - august).
 • Din udadvendte natur gør, at du elsker at tale, og det gør du helst på dansk og engelsk, og du bliver ikke blå/gul i hovedet, når sproget pludseligt er mere svensk end dansk.
 • Du brænder for at yde en god service.

Hvad tilbyder vi?

 • Mange forskellige typer af destinationer, teams og guidefunktioner.
 • Indkvartering, fast månedsløn, forsikring under ansættelse samt transport til og fra destinationen.
 • Kommission på salg.
 • Træning i salg og kommunikation.
 • Oplevelser for livet.
 • Mulighed for karriereudvikling på destinationerne og vores europæiske kontorer.

Lyder dette som noget for dig, så send os din ansøgning på dansk/svensk og CV via nedenstående link.
Hvis du har spørgsmål til ovenstående kontakt da Louise Devantier på Guider@sunweb.dk
Vi glæder os til at høre fra dig!