Forfatter |Publiceret den 10 august, 2017|3.8 min læsning|

Det bugner af valgmuligheder, når du sætter dig til rette foran computeren for at vælge sommerferie, og det kan til tider være svært at finde hoved og hale i udvalget af hoteller, destinationer og priser. Derfor har vi samlet en kort liste over de overvejelser, som du med fordel kan gøre, inden du går i gang med at finde din næste charterferie. Budget Hvor stort et budget, har du til rådighed? Budgettet er for mange en vigtig faktor, når ferie skal vælges. Jo større budgettet er, jo større er friheden til at finde helt rigtige drømmeferie naturligvis. Når det er sagt, så findes der masser at drømmeferier til en fornuftig pris. Ofte vil der være gode rabatter at hente, hvis du bestiller i god tid, før du skal af sted, og du har således mulighed for at få mere ferie for pengene. Der kan desuden være mange penge at spare, hvis du vælger at tage på ferie uden for skolernes ferieperioder.

Destinationen

Hvad forventer du af destinationen? Ofte har man en idé om, hvad man forventer at det sted, hvor den velfortjente ferie skal nydes. Skal der være en spændende seværdigheder, gode indkøbsmuligheder, masser af restauranter og et livligt natteliv, eller foretrækker du fred og ro i naturskønne omgivelser? Det kan også være at omgivelserne ikke er så vigtige, blot der er solsikkert og en skøn badestrand? Hvis du har særlige forventninger til dit rejsemål, er det altid en god idé at læse en beskrivelse af destinationen, således at du er sikker på at dine forventninger kan blive indfriet.

Hotellet

Luksus, charme, stor eller småt? Når du skal slappe af under sydens sol, er det vigtigt at gøre det i omgivelser, som opfylder lige præcis dine ønsker og behov. Slapper du bedst af på et lille, charmerende hotel med personlig betjening og en unik, lokal atmosfære, så vil du befinde dig godt på et Sunweb Secrets hotel. Hvis du hellere vil nyde ferien omgivet af luksus og forkælelse, så er Sunweb Excellent helt sikkert noget for dig. Det kan også være, at det er vigtigst at hotellet er meget familievenligt, og at du kan komme afsted til en rigtig god pris – Så anbefaler vi Sunweb Selections, som er dejlige, familievenlige All inclusive hoteller.

Underholdning og aktiviteter

Fred og ro eller masser af underholdning? Rejser du uden børn, og sætter du pris på en ferie med masser af fred og ro, så kan du med fordel vælge et voksenhotel. Fred og ro vil som regel også være at finde på mindre hoteller, særligt hvis de ligger uden for centrum af de store feriebyer. Hvis hotellet tilbyder underholdning og aktiviteter vil dette som udgangspunkt fremgå af hotelbeskrivelsen. Mange større hoteller har vandrutsjebaner og masser af aktiviteter og underholdende indslag for hele familien. Vil du være sikker på, at hele familien er underholdt i løbet af ferien, kan du f.eks. vælge et Sunweb Xperience hotel, hvor danske guider sørger masser spændende oplevelser og aktiviteter i løbet af ugen.

Forplejning

Vil I selv lave måltiderne, eller vil I nøjes med at skulle sætte jer til bords? For familier med mindre børn er hoteller med All Inclusive næsten altid en sikker vinder. Her er adgang til mad, snacks og drikkevarer det meste af dagen, og du slipper for at skulle på ”restaurantjagt” med de små poder. For voksne uden børn, kan All Inclusive også være den perfekte måde at tilføje ferien en ekstra grad af afslapning, og hvis I er flere familier, der rejser sammen, er der ikke behov for at bruge tid på at splitte regningen efter hvert måltid. Det kan også være, at du foretrækker at gå på opdagelse i områdets lokale restauranter, og ofte vil det være muligt tilføje nogle spændende madoplever til dine ferieminder. Endeligt, kan det være at du ønsker at tilberede feriens måltider selv. Det kan være hyggeligt at trække sig tilbage til sin ferielejlighed og nyde et hjemmelavet måltid. Dog skal du være opmærksom på at bo tæt ved et supermarked, samt at nogle ferielejligheder kan have begrænset køkkenudstyr til rådighed.

Hvad er vigtigt for dig, når du vælger ferie?

10 august, 2017

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar