Forfatter |Publiceret den 10 august, 2017|1.9 min læsning|

Naturskønne Mallorca har været danskernes favoritdestination siden charterrejserne til den spanske sol tog deres begyndelse i starten af 1950’erne. Dengang var det grisefester og flamingodans under sydens sol, der lokkede et stort antal solhungerende gæster til Mallorca. Den dag i dag er Mallorca stadig en storfavorit. Overvejer du, om årets sommerferie skal gå til Mallorca, så skal du læse med her. Vi har samlet 3 gode grunde til, at du skal opleve Mallorca.

  1. Paradis for naturelskere

Mallorca er paradis for naturelsker, og øens mange vandrestier giver rig mulighed for at opleve den smukke natur på helt tæt hold. På øens to store bjergkæder, Tramuntana-bjergkæden og Llevant-bjergkæder, forbinder vandrestierne de små hyggelige bjergbyer.  Disse ruter giver mulighed for både at nyde den storslået natur og de små landsbyer, der med deres kirker og klostre og smalle gader har en helt unik atmosfære. Blandt øens andre naturoplevelser findes Cuevas del Drach (Dragegrotterne), som en af Mallorcas mest populære seværdigheder. Cuevas del Drach består af fire underjordiske grotter og en underjordisk sø, hvor der spilles smukke klassiske koncerter.

  1. Mallorcas charmerende byer

Overalt på øens findes små, charmende landsbyer, og deres hyggelige atmosfære er bestemt værd at opleve. Besøg f.eks. Valldemossa på Mallorcas nordkyst. Byen har flere spændende seværdigheder og de smalle gader oser af charme. Vil du opleve storbyens puls, anbefaler en dagstur til Palma, hvor smukke bygninger og palæer med små gårdhaver pryder gadebilledet. Det er også i Palma, at du kan shoppe, til du segner. Særligt i området ved Plaza Major, i indkøbsgaderne Unió, Jaume lll og Passeig dés Born og i hovedgaden Las Ramblas findes et utal af butikker i alle prisklasser.

  1. Fantastiske strande

Langs Mallorcas smukke kyst findes over 200 strande, og det er nærliggende at konkludere at den ene er mere fantastisk end den næste. Det lyse sand og krystalklare hav danner en skøn ramme om afslappende dage på stranden. Her kan du vælge mellem lange smukke sandstrande med underholdning, restauranter og et væld af vandsportsaktiviteter, eller du kan finde en af de afsides beliggende Calas (bugter), hvor du kan være heldig at have stranden helt for dig selv!

10 august, 2017

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar