Forfatter |Publiceret den 10 januar, 2021|3.2 min læsning|

Det er januar; udenfor er vejret koldt, og den grå himmel truer med at levere en skylle når som helst. Selv om jeg og mine kollegaer på Sunwebs kontor beskæftiger os med ferier hver eneste dag, så er der alligevel dage, hvor man er mere tilbøjelig til at drømme sig væk til varmen og et dejligt hotel – I dag er en af disse dage! En hurtig rundspørge på kontoret afslører, at vi alle har et særligt sted, som vi drømmer os hen til, og som vi anbefaler, når vi bliver spurgt: ”Hvor skal man rejse hen?” Jeg spurgte lidt ind til mine kollegaers yndlingshoteller, og her er svarerne.

Hotel Maxx Royal Belek Golf & Spa

Maxx Royal er mit favorithotel i Tyrkiet. Hotellet emmer af luksus, lige fra du træder ind. Alle værelser har egen jacuzzi, enten på badeværelset eller ude på balkonen. Når du ankommer til hotellet bliver der serveret champagne og jordbær dyppet i chokolade. Hotellet har også deres eget bageri med alverdens kager i alle varianter samt god kaffe. All Inclusive konceptet er stort og varieret med mange kokke, der står ved hver deres station og tilbereder lækker mad, alt imens man skovler alt for meget mad på tallerken – selv sushi-kokke er der til stede. Hotellet har derudover egen privat strand samt egen golfbane. Hotellet er luksus med luksus på. Se alle rejserne til Maxx Royal Belek Golf & Spa.

Hotel Goldcity

Hotel Goldcity ligger uden for Alanya på toppen af et lille bjerg med en fantastisk udsigt over Middelhavet og centrum af Alanya. Standarden er i orden, maden er rigtig god, og her er virkelig gode faciliteter – bl.a. et fantastisk spacenter og en stor aquapark. Dette er helt klart et anbefaling værd, uanset om du rejser med eller uden børn. Se alle rejserne til Goldcity i Alanya.

Cala d’or Gardens Primasol

Cala d’or Gardens er vidunderligt, da hotellets poolområde er virkelig smukt og dejligt. Dette gælder både deres ”voksenpool” med palme-ø i midten og deres børnepool, som har en masse figurer og vandtårne. Hotellet ligger lige ned til den smukkeste strand, som er meget lille og derfor føles privat. Gåturen ind til centrum fra hotellet er langs marinaen og enormt hyggelig. Se alle rejserne til Cala d’Or Gardens Primasol, Mallorca.

Lejligheder Odysseys

Lejligheder Odysseys er et simpelt lejlighedskompleks, som ligger rigtig centralt i Agia Marina på Kreta. Lejlighederne ligger lige ned til vandet, og fra poolområdet er der en fantastisk udsigt over havet. Det bedste ved dette hotel er personalet; de er de flinkeste mennesker, som vil gøre alt for dig. Man kan virkelig slappe af, og man føler sig virkelig velkommen. Se alle rejserne til Odysseys Lejligheder i Chania, Kreta.

Hotel Bodrum Holiday Resort

Hotel Bodrum Holiday Resort er et fantastisk hotel med en fantastisk beliggenhed. Her er et hav af faciliteter for både store og små, og hotellet er helt ideelt til både par, familier og større familier, da der er familieværelser med plads til 6 personer. Hotellet er stort med lange stier, som går helt ned til vandet. Hotel Bodrum Holiday Resort ligger i rolige omgivelser, men man kan samtidig nemt nå centrum af Bodrum med Dolmus. Se alle rejserne til Bodrum Holiday Resort, Bodrum.

Hvor drømmer du dig hen på en dag som denne?

Hej! Mit navn er Camilla, og jeg er rejseblogger for Sunweb. Jeg elsker at rejse, og specielt Spanien og Grækenland er to af mine yndlingsdestinationer, når jeg skal nyde en ferie med mine nærmeste. Efter jeg har fået børn, sætter jeg stor pris på familievenlige rejser på hoteller med faciliteter og underholdning til hele familien. Følg med og få tips til din næste rejse!
10 januar, 2021

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar