Forfatter |Publiceret den 05 februar, 2020|3.5 min læsning|

Valentinsdag venter lige om hjørnet, og butikkerne begynder langsomt at fyldes med røde roser og flotte chokoladeæsker. Her på kontoret er der bred uenighed om, hvorvidt fejring af Valentinsdag er noget pjat, eller det er alletiders mulighed at forkæle den, man holder af. Men uanset hvad din holdning er til Valentinsdag, kan du garanteret godt lide at forkæle din udkårende. Der er ingen tvivl om, at overraskelsesværdien af en romantisk miniferie er noget større end af en æske chokolade. Derfor har jeg fundet 6 dejlige hoteller til romantiske miniferier i sneen.

1. Hotel Neuhaus i Mayrhofen– Østrig

Hotel Neuhaus er dejlig en base for romantiske miniferier i sneen. Det stemningsfulde hotel ligger lige uden for den populære skisportsby Mayrhofen. Uanset hvor du her vender blikket hen, mødes du af synet af det smukke, snedækkede bjerglandskab.

På Hotel Neuhaus indkvarteres I i hyggelige værelser, som er indrettet intimt og stemningsfuldt. Med både morgenmad og aftensmad inkluderet i jeres ophold, skal I blot koncentrere jer om at nyde hinanden og de smukke omgivelser.

2. Residence Saalbach i Saalbach – Østrig

De populære luksuslejligheder i Residence Saalbach er et oplagt valg, hvis I vil kombinere hyggelige aftenener i byen med dejlige dage på pisterne. Residence Saalbach ligger i Saalbachs hovedgade. I har derfor byens mange gode restauranter og hyggelige afterski-barer lige ved hånden.

Den nærmeste lift findes blot et stenkast fra lejlighederne, og efter en dejlig dag i sneen fører pisterne jer direkte tilbage til hotellet. Lejlighederne er moderne og smagfuldt indrettet med alt, hvad I skal bruge af faciliteter til behagelige miniferier i sneen.

3. Vaya Resort St. Anton i St. Anton i Østrig

Vaya Resort St. Anton er til dig, der vil forkæle dig selv og din bedre halvdel med en miniferie i luksuriøse omgivelser. Det nyopførte lejlighedskompleks ligger i udkanten St. Anton og kun få minutters gang fra den nærmeste lift.

På Vaya Resort St. Anton finder I en skøn kombination af moderne komfort og hyggelige detaljer. Efter en skøn dag på pisten kan det varmt anbefales at pleje de trætte muskler i hotellets wellnesscenter eller sætte sig til rette foran pejsen med en god drink.

4. Lejlighed Pfisterhof i Zell am Ziller – Østrig

Lejlighed Pfisterhof er et oplagt valg, hvis I vil nyde ferien midt i hyggelige Zell am Ziller. Her bor I i hjertet af byen med flere hyggelige restauranter og barer lige om hjørnet.

Lejligheden har en hyggelige og ny renoverede, og da skibussen holder ganske tæt på kan, er I på pisterne i løbet af få minutter. Lejligheden tilbyder alt nødvendigt udstyr for et godt ophold, og I kan nyde lejlighedens store solrige balkon.

5. Résidence Atria Crozats i Avoriaz – Frankrig

Tag en smuttur til det hyggelige Résidence Atria Crozats i en af Frankrigs mest populære skisportsbyer – Avoriaz. Den bilfrie by indbyder til hyggelige slentreture hånd i hånd mellem de træbeklædte bygninger. Foruden fantastisk skiløb byder byen på en lang række andre aktiviteter. Tag fx en romantisk kanetur gennem byen, eller besøg Avoriaz’ sjove vandland.

På Résidence Atria Crozats indkvarteres I i lyse, moderne lejligheder, hvor I kan nyde en formidabel udsigt over det smukke landskab fra lejlighedens balkon.

6. Résidence Les Terrasses d’Eos i Flaine – Frankrig

Vil I bo i lækre, nye lejligheder og med adgang til masser af gode faciliteter, så er Résidence Les Terrasses d’Eos er rigtigt godt valg. Her kan I bl.a. nyde godt af hotellets dejlige spacenter. Efter en dejlig dag på pisterne kan I vende tilbage og tilbringe eftermiddagen i den opvarmede udendørs pool.

Centrum af Flaine byder på flere butikker samt en række hyggelige barer og restauranter, hvor I kan nyde aftenen med god mad i stemningsfulde omgivelser.

05 februar, 2020

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar